Neobmedzená záruka na preklad

LEXIKA Ciferník14.06.2018 O Lexike Čas čítania: < 1 min.
Neobmedzená záruka na preklad
Čas čítania < 1 minúta

Vzťahy postavené na dôvere a férový prístup k zákazníkom sú pre nás na prvom mieste. Aj preto sme sa rozhodli aktualizovať naše všeobecné obchodné podmienky. Aké pozitíva prinesú nové podmienky pre našich zákazníkov?

Úpravou obchodných podmienok sme sa snažili najmä o zlepšenie ich prehľadnosti a transparentnosti. Tak, aby im rozumel aj laik. Okrem toho nové VOP zahŕňajú aj:

Neobmedzenú záručnú dobu na preklady  – veríme totiž v kvalitu nami poskytovaných služieb. Aby sme vám dokázali, že sme skutočne spoľahlivým partnerom, poskytneme vám na preklady časovo neobmedzenú záruku.

Presnejšie definované služby v súlade s STN ISO 17100 – je pre nás dôležité, aby naši zákazníci presne vedeli, aké služby si od nás objednávajú a za čo platia. Preto naše nové obchodné podmienky zahŕňajú presnejšie definície základných pojmov a zrozumiteľnejšie vysvetlenie poskytovaných služieb v zmysle normy ISO 17100.

Nové obchodné podmienky vstupujú do platnosti 15.6.2017. Ich kompletné znenie si môžete prečítať tu.

 
prekladateľská agentúra LEXIKA
LEXIKA

Sme tím ľudí s vášňou pre jazyky. Naším poslaním je pomáhať ľuďom komunikovať a navzájom sa dorozumieť. Už od roku 1993 pomáhame našim klientom napredovať.

Čítaj viac



Páči sa vám čo píšeme?
Povedzte to ďalej!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *