Úspešný kontrolný audit podľa ISO 9001

LEXIKA Ciferník03.04.2013 O Lexike Čas čítania: < 1 min.
Ikona technickej inšpekcie TÜV SÜD Slovakia s.r.o.
Čas čítania < 1 minúta

Dňa 25. marca 2013 spoločnosť LEXIKA opäť potvrdila svoje zameranie na kvalitu poskytovaných služieb úspešným absolvovaním priebežného kontrolného auditu systému manažérstva kvality podľa medzinárodnej normy ISO 9001.

Kontrolný audit vykonala certifikačná autorita, spoločnosť TÜV SÜD v sídle spoločnosti LEXIKA v Bratislave. Audítori udelili vynikajúce hodnotenie a potvrdili 100%-nú zhodu s normou. Platnosť udeleného hodnotenia a výsledkov kontrolného auditu je 1 rok.

 

Čo to znamená pre klientov spoločnosti LEXIKA?

„Úspešné absolvovanie kontrolného auditu potvrdzuje, že služby spoločnosti LEXIKA spĺňajú najvyššie medzinárodné kvalitatívne štandardy. Našim zákazníkom poskytuje uistenie, že ich objednávky sú spracované v súlade s najlepšími zaužívanými postupmi v odvetví,” hovorí Michal Kmeť, riaditeľ spoločnosti LEXIKA, dohliadajúci na implementáciu systému kvality od roku 2008.

 

O norme ISO 9001

STN EN ISO 9001 je medzinárodná norma, ktorou sa definujú požiadavky na systém manažmentu kvality.

Na rozdiel od „vyhlásenia” alebo „registrácie o dodržiavaní normy” je „certifikácia” najvyšším stupňom garancie, že je systém kvality nielen zavedený, ale aj naozaj dodržiavaný. Každé udelenie certifikácie je podmienené dôkladným certifikačným auditom nezávislým audítorom s každoročnými kontrolami.

 

 

 
prekladateľská agentúra LEXIKA
LEXIKA

Sme tím ľudí s vášňou pre jazyky. Naším poslaním je pomáhať ľuďom komunikovať a navzájom sa dorozumieť. Už od roku 1993 pomáhame našim klientom napredovať.

Čítaj viac



Páči sa vám čo píšeme?
Povedzte to ďalej!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *