Získali sme opäť Certifikát kvality

LEXIKA Ciferník30.05.2012 O Lexike Čas čítania: < 1 min.
Certifikát od inšpekcie TÜV SÜD
Čas čítania < 1 minúta

Spoločnosť LEXIKA získala od audítorskej spoločnosti TÜV SÜD Slovakia predĺženie platnosti certifikátu systému riadenia kvality na ďalšie tri roky. Audit bol vykonaný v sídle spoločnosti v Bratislave, pričom systém získal vynikajúce hodnotenie bez akýchkoľvek nezhôd s normou.

„Úspešná recertifikácia potvrdzuje, že služby spoločnosti LEXIKA spĺňajú najvyššie kvalitatívne štandardy. Našim zákazníkom poskytuje istotu, že ich objednávky sú spracované v súlade s najlepšími zaužívanými postupmi v odvetví,“ hovorí Michal Kmeť, partner spoločnosti LEXIKA, dohliadajúci na implementáciu systému kvality od roku 2008.

STN EN ISO 9001 je medzinárodná norma, ktorou sa definujú požiadavky na systém manažmentu kvality. Každé jeho zavedenie je podmienené dôkladným certifikačným auditom nezávislým audítorom s nasledujúcimi kontrolami a
recertifikáciou po troch rokoch.

Certifikovaný systém kvality odlišuje spoločnosti spĺňajúce najvyššie štandardy poskytovaných služieb.

Spoločnosť LEXIKA je jedna z najväčších prekladateľských spoločnosti v Slovenskej republike. Od roku 1993 poskytuje prekladateľské a tlmočnícke služby domácim a zahraničným klientom v oblasti právnych, finančných a technických prekladov. Spoločnosť LEXIKA získala certifikát systému riadenia kvality v roku 2009.

 

 

 
prekladateľská agentúra LEXIKA
LEXIKA

Sme tím ľudí s vášňou pre jazyky. Naším poslaním je pomáhať ľuďom komunikovať a navzájom sa dorozumieť. Už od roku 1993 pomáhame našim klientom napredovať.

Čítaj viac



Páči sa vám čo píšeme?
Povedzte to ďalej!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *