Lexika úspešne absolvovala kontrolný audit

LEXIKA Ciferník18.04.2019 O Lexike Čas čítania: < 1 min.
ISO certifikát
Čas čítania < 1 minúta

V spoločnosti Lexika si zakladáme na vysokej kvalite poskytovaných služieb. Preto každý rok dobrovoľne absolvujeme kontrolný audit, počas ktorého sú dôsledne preverené všetky naše pracovné postupy. Vďaka tomu sa naši zákazníci môžu spoľahnúť, že svoje dokumenty zverili do rúk zodpovedných profesionálov.

Posledný kontrolný audit prebehol v marci 2019 a bol vedený audítorom z renomovanej certifikačnej spoločnosti TÜV SÜD.

Certifikovaný systém riadenia kvality a pracovných postupov odlišuje spoločnosti spĺňajúce najvyššie štandardy poskytovaných služieb. Čo však znamenajú jednotlivé normy pre našich zákazníkov?

Norma ISO 17100

Norma ISO 17100 sa zameriava na požiadavky súvisiace s poskytovaním prekladateľských služieb. Ide o medzinárodne uznávanú normu, ktorá nahrádza pôvodnú normu prekladateľských služieb STN EN 15038.

Kľúčovými podmienkami pre získanie certifikátu podľa normy ISO 17100 sú najmä:

  • odborná kvalifikácia prekladateľov,
  • moderné technologické vybavenie,
  • bezpečnosť informácií.

Norma ISO 9001

Norma ISO 9001 je medzinárodná norma, ktorou sa definujú požiadavky na systém manažmentu kvality. Súčasťou týchto požiadaviek  je napríklad pravidelné vyhodnocovanie práce prekladateľov, neustála kontrola kvality dodaných prekladov či zisťovanie spätnej väzby od zákazníkov.

Skutočný význam certifikácie pre nás spočíva vo vytvorení premysleného systému, ktorý nám umožní pracovať rýchlo a efektívne pri zabezpečení čo najvyššej kvality poskytovaných služieb. Každoročné kontrolné audity nás inšpirujú k neustálej aktualizácii týchto procesov, aby tak odrážali skutočný vývoj a pokrok v odvetví prekladateľských služieb.

Vďaka tomu sa môžeme stať spoľahlivým obchodným partnerom pre našich zákazníkov a rovnako aj prekladateľov.

 
prekladateľská agentúra LEXIKA
LEXIKA

Sme tím ľudí s vášňou pre jazyky. Naším poslaním je pomáhať ľuďom komunikovať a navzájom sa dorozumieť. Už od roku 1993 pomáhame našim klientom napredovať.

Čítaj viac



Páči sa vám čo píšeme?
Povedzte to ďalej!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *