Preklady v Bratislave

LEXIKA Ciferník05.11.2016 O Lexike Čas čítania: 2 min.
Lexika logo
Čas čítania 2 min

Spoločnosť LEXIKA poskytuje prekladateľské služby zo slovenčiny do viac ako 44 jazykov v Bratislave už od roku 1993. Našu prevádzku v súčasnosti nájdete na Miletičovej ulici č. 21 v bratislavskom Ružinove. Miletičova ulica sa nachádza medzi Trenčianskou a Záhradníckou ulicou a zo severnej strany ústi do Trnavskej cesty.

Lexika sa nachádza približne 10 minút peši od nákupného centra Central.

Mapa okolia spoločnosti LEXIKA na Miletičovej ulici č. 21 v Ružinove v Bratislave.

 

Budova Lexika

Spoločnosť Lexika má svoju prevádzku v strednej z 3 výškových budov napravo od Trhoviska Miletičova. Na budove je nápis „Groupama“.

Sídlo firmy Lexika v Bratislave

Parkovanie

Parkovanie pre zákazníkov je možné priamo pred budovou. Parkovisko je chránené rampou. Vjazd na parkovisko je možný z Miletičovej ulice z oboch smerov jazdy.

MHD

Ak k nám cestujete verejnou dopravou, vystúpte na zastávke:

Služby pre vás

V prevádzke na Miletičovej ulici si môžete každý pracovný deň v čase od 8:00 ráno do 18:00 večer objednať a prevziať všetky úradné preklady, odborné preklady, objednať tlmočenie alebo k nám príďte po radu ak hľadáte odpoveď na otázky ohľadom prekladov, tlmočenia či lokalizácie.

Kontakt

Pre svoje pohodlie nás môžete kontaktovať vopred telefonicky na čísle +421 2 5010 6700, napíšte nám email alebo vyplňte online formulár. Do 30 minút vám pripravíme nezáväznú cenovú ponuku alebo vás budeme kontaktovať a odporučíme najvhodnejší spôsob realizácie úradného a odborného prekladu či tlmočníckych služieb.

Podklady na preklad nám môžete zaslať poštou alebo doručiť osobne na adresu našej prevádzky (Miletičova 21, 821 09 Bratislava) a pripravené preklady je možné prevziať na rovnakej adrese počas našich pracovných hodín.

Tešíme sa na Vás!

 
prekladateľská agentúra LEXIKA
LEXIKA

Sme tím ľudí s vášňou pre jazyky. Naším poslaním je pomáhať ľuďom komunikovať a navzájom sa dorozumieť. Už od roku 1993 pomáhame našim klientom napredovať.

Čítaj viac



Páči sa vám čo píšeme?
Povedzte to ďalej!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *