Spoločnosť LEXIKA sa predstavila na veľtrhu tekom/tcworld 2012

LEXIKA Ciferník29.10.2012 O Lexike Čas čítania: < 1 min.
Čas čítania < 1 minúta

V dňoch od 23. do 25. októbra 2012 sme sa prvý krát ako vystavovatelia zúčastnili medzinárodného veľtrhu a konferencie tekom/tcworld 2012, najvýznamnejšieho európskeho podujatia, zameraného na sektor technickej komunikácie.

Veľtrh v nemeckom meste Wiesbaden privítal – podobne ako každý rok – niekoľko tisíc odborníkov a profesionálov z oblasti tvorby, spracovania a publikácie technických informácií a dokumentácie.

Lexika na TEKOM/TCWORLD

V rámci spoločnosti LEXIKA sme potenciálnym obchodným partnerom a klientom predstavili špičkovú prekladateľskú technológiu a vybavenie, ktorým disponujeme, ako aj naše dlhoročné skúsenosti pri manažovaní náročných a na detaily zameraných projektov technických prekladov a lokalizácie.

No odborné informácie neboli jediné, čo sme do Nemecka priniesli. Ako malú pozornosť a taktiež ako formu pozitívnej prezentácie slovenskej kvality, sme mali pre návštevníkov pripravenú výberovú sadu exkluzívnych čokoládových praliniek slovenského výrobcu. Ich chuť dokonca inšpirovala jedného z účastníkov, ktorý nám a nášmu darčeku spravil reklamu na sociálnej sieti Twitter.

Výstavný stánok spoločnosti LEXIKA bol umiestnený priamo v centre diania veľtrhu a slúžil tiež ako miesto pre neformálne stretnutia a rozhovory s kolegami z prekladateľského odvetvia z rôznych krajín.

Informácie o veľtrhu tekom/tcworld nájdete na oficiálnej stránke.

Pozrite si fotogalériu:

 

 

 

 
prekladateľská agentúra LEXIKA
LEXIKA

Sme tím ľudí s vášňou pre jazyky. Naším poslaním je pomáhať ľuďom komunikovať a navzájom sa dorozumieť. Už od roku 1993 pomáhame našim klientom napredovať.

Čítaj viac



Páči sa vám čo píšeme?
Povedzte to ďalej!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *