Vyskúšajte náš online prekladač viet

Simona Pralovska Ciferník05.10.2020 Pre zákazníkov – Odborné preklady Čas čítania: < 1 min.
Bezplatný online prekladač textov
Čas čítania < 1 minúta

Rýchly život, medzinárodné prostredie, technologický pokrok. Taká je dnešná doba. Takmer denne potrebujeme porozumieť informáciám v rôznych jazykoch.

Či už sú to aktuality zo sveta v angličtine, e-mail od známeho v maďarčine alebo vás zaujíma preklad textu piesne z francúzštiny. Prekladač textov je vám k dispozícii kedykoľvek a zadarmo.

Kedy využijete online prekladač?

Náš online prekladač viet a slov je šikovným pomocníkom, keď sa potrebujete rýchlo zorientovať v cudzojazyčnom texte. Je vhodný predovšetkým na informatívne preklady:

  • zahraničných článkov a správ,
  • neformálnej e-mailovej komunikácie,
  • textu piesne,
  • obsahu kníh,
  • abstraktov,
  • webových stránok (pre súkromné účely),
  • textov v obrázkoch,
  • jednoduchej komunikácie v cudzom jazyku (napr. na dovolenke),
  • a v ďalších situáciách, kedy potrebujete porozumieť textu v cudzom jazyku.

Aké jazyky online prekladač ponúka?

Pomocou nášho viacjazyčného prekladača si môžete preložiť texty z/do až 109 jazykov. Vybrať si môžete spomedzi bežných jazykov ako sú angličtina či nemčina, ale aj menej známych, napríklad svahilčina alebo havajčina.

Prekladač nájdete napríklad v týchto jazykových kombináciách:

Ako funguje online prekladač?

Online prekladač využíva metódu neurálneho strojového prekladu. Neustále sa učí, čo znamená, že preklady sú stále presnejšie a plynulejšie.

Hoci sa metódy strojového prekladu neustále zlepšujú, zatiaľ stále nemôžu plnohodnotne nahradiť služby profesionálneho prekladateľa. Nedokážu napríklad porozumieť frazeologizmom či slovám s preneseným významom.

Náš prekladač viet online môžete využiť zdarma, nie je potrebná registrácia.

Kedy je lepšie využiť služby profesionálov?

Strojový preklad je užitočným nástrojom pre informatívne preklady. Ak však potrebujete preložiť obchodnú zmluvu, lekársku správu, webovú stránku či reklamné texty, odporúčame vám zveriť preklad do rúk skúseného prekladateľa či prekladateľskej agentúry.

 
Simona Pralovska
Simona Pralovska
Vendor manager

Svoju púť v LEXIKE som začala ešte počas študentských čias v roku 2017. Odvtedy mi LEXIKA, ľudia v nej i prekladateľské odvetvie prirástli k srdcu. Medzi moje každodenné výzvy patrí vyhľadávanie prekladateľských talentov. Popri tom sa venujem rozvíjaniu dobrých a otvorených vzťahov s našimi stálymi prekladateľmi, vďaka ktorým môžeme robiť to, čo nás napĺňa. Postupne sa k mojej náplni práce pričlenili aj marketingové aktivity a interné HR. Stereotyp mi teda v práci rozhodne nehrozí a každý deň sa naučím niečo nové. 🙃

Čítaj viac



Páči sa vám čo píšeme?
Povedzte to ďalej!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *