Ako sme vianočné pozdravy nahradili „zelenšou“ verziou

Simona Pralovska Ciferník30.01.2020 O Lexike Čas čítania: < 1 min.
Netradičný vianočný darček
Čas čítania < 1 minúta

Ako veľa firiem, aj my si každý rok si lámeme hlavu nad tým, čím na konci roka obdarovať klientov a vyjadriť im tak vďaku za celoročnú priazeň.

Pohľadníc a drobných pozorností je na konci roka z každej strany neúrekom a väčšinou aj tak končia v zásuvke. Už dlhšie sme sa preto pohrávali s myšlienkou darovať niečo netradičné, výnimočné, čím by sme zároveň prispeli na dobrú vec.

Zvažovali sme viaceré alternatívy, pokukovali sme po rôznych organizáciách a združeniach, ktoré sa venujú rôznym činnostiam. Keď sme sa však na jeseň zapojili do projektu Kancel bez koša, rozhodnutie bolo jasné. Ako poďakovanie za spoluprácu v roku 2019, sme našim klientom symbolicky venovali stromy v rezervácii Vlčia.

Prečo práve stromy?

Na Vianoce sme zahltení reklamami, ktoré nás presviedčajú, aby sme svojim blízkym kúpili to a tamto, pretože presne je to presne to, po čom túžia a čo potrebujú...Či je to skutočne tak, necháme na „Ježiškovi“. 😉

Čo však potrebujeme všetci bez rozdielu, je zdravé životné prostredie, prírodná zeleň a čerstvý vzduch. Preto sme sa rozhodli nahradiť tohtoročný vianočný pozdrav práve takouto zelenšou verziou.

Aj vďaka našim zákazníkom sme prispeli na rozšírenie prísne chráneného územia v pohorí Čergov na východnom Slovensku a k lepšiemu životnému prostrediu pre nás všetkých.

Čerešničkou na tejto zelenej torte je, že rezerváciu Vlčia je možné kedykoľvek navštíviť a nasať príjemnú atmosféru, ktorú dokáže vytvoriť len sama príroda.

Keď sa tam nabudúce vyberiete, podeľte sa s nami o fotografiu z tohto nádherného kúta Slovenska. 🙂

 
Simona Pralovska
Simona Pralovska
Vendor manager

Svoju púť v LEXIKE som začala ešte počas študentských čias v roku 2017. Odvtedy mi LEXIKA, ľudia v nej i prekladateľské odvetvie prirástli k srdcu. Medzi moje každodenné výzvy patrí vyhľadávanie prekladateľských talentov. Popri tom sa venujem rozvíjaniu dobrých a otvorených vzťahov s našimi stálymi prekladateľmi, vďaka ktorým môžeme robiť to, čo nás napĺňa. Postupne sa k mojej náplni práce pričlenili aj marketingové aktivity a interné HR. Stereotyp mi teda v práci rozhodne nehrozí a každý deň sa naučím niečo nové. 🙃

Čítaj viac



Páči sa vám čo píšeme?
Povedzte to ďalej!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *