Sme hrdým držiteľom certifikátov ISO 9001 a ISO 17100

LEXIKA Ciferník02.05.2018 O Lexike Čas čítania: < 1 min.
certifikovaná spoločnosť
Čas čítania < 1 minúta

Kvalita poskytovaných služieb je pre nás na prvom mieste, a preto sa snažíme neustále zlepšovať naše pracovné postupy. Dôkazom toho sú pravidelné kontrolné audity, ktorými každoročne obhajujeme vysokú úroveň nášho systému manažérstva kvality.

Tento rok sme úspešne absolvovali kompletný recertifikačný audit, ktorý vykonala renomovaná spoločnosť TÜV SÜD. Výsledkom auditu je certifikát ISO 9001:2016 pre oblasť „Poskytovanie prekladateľskýchtlmočníckych služieb.

Súčasťou auditu bola aj kontrola dodržiavania pracovných postupov podľa medzinárodnej normy ISO 17100, ktorá sa zameriava na špecifiká v oblasti poskytovania prekladateľských služieb. Medzi základné kritériá patria vysoké požiadavky na kvalifikáciu prekladateľov, bezpečnosť informácií a v neposlednom rade aj moderné technické vybavenie. Poskytovanie služieb v súlade s normou ISO 17100 bolo pre nás samozrejmosťou už niekoľko rokov. Získanie certifikátu je iba záverečnou bodkou, ktorá potvrdzuje naše odhodlanie stať sa pre vás spoľahlivým partnerom.

Certifikáty pre nás neslúžia iba ako dekorácia na stene. Prácu v súlade s požiadavkami noriem ISO 9001 a ISO 17100 vnímame ako veľmi podstatnú a neoddeliteľnú súčasť našej každodennej práce. Iba tak sa môžeme neustále rozvíjať, zefektívňovať naše pracovné procesy a ponúkať tak našim zákazníkom iba tie najkvalitnejšie prekladateľské a tlmočnícke služby.

ISO 9001 certifikát kvality
ISO 17100 certifikát Lexika
 
prekladateľská agentúra LEXIKA
LEXIKA

Sme tím ľudí s vášňou pre jazyky. Naším poslaním je pomáhať ľuďom komunikovať a navzájom sa dorozumieť. Už od roku 1993 pomáhame našim klientom napredovať.

Čítaj viac



Páči sa vám čo píšeme?
Povedzte to ďalej!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *